Etusivu

Muut tuotteet

Kaikki tuotteet tilataan siten, että ilmoitatte sähköpostilla (osoitteeseen mika.karttunen@shakkilinna.fi):

  • Mitä tuotteita ja kuinka paljon niitä tilaatte
  • Osoite, jonne tilaus toimitetaan
  • Tilaajan/maksajan nimi

Laitamme laskun tulemaan sitten, kun tiedämme toteutuneet lähetyskulut, jotka riippuvat tilauksen koosta. Lasku lähetetään mieluiten sähköpostin liitetiedostona. Mikäli tilaus on arvoltaan yli 100 euroa, toimitamme sen teille ilman toimituskuluja.

Suklaashakki: Syö vastustajasi laudalta!

suklaashakki

Tässä mainio joululahjaidea shakin ystävälle! Suklaashakki on suomalaista allergiavapaata laatutyötä suoraan suklaatehdas Dammenbergilta!

Nappulat vastaavat turnauspeleissä käytettävää nappulakokoa, joten syötävää riittää, vaikka pelattaisiin joukkuepeli.

Suomen mestarin ja kansainvälisen mestarin kommentti: Yllätyin positiivisesti, että näillä nappuloilla voi itse asiassa pelata shakkia. Vastustajan nappuloiden syöminen ei ole koskaan ollut näin makoisaa.

Suklaashakit saa nyt meiltä shakinystävän allennettuun hintaan 26 euroa/kpl (sis. ALV 14%). Muualta ostettuna suklaashakin hinta on 30 euroa - Dammenbergin omassa nettikaupassa suklaashakin saa 28 eurolla.

Toimitusaika on Tampereen alueella muutama päivä, muualle postinkulun mukaan. Itse noudettuna shakkaamaan pääsee jo samana päivänä. Postitettuihin paketteihin lisätään postituskulut.

Shakkisetti

shakkilauta

Tämä hyvin muotoiltu nappulasarja on kevyesti painotettu, mikä takaa vakaat nappulat ja hyvän pelattavuuden.

Kätevän kokonsa puolesta setti sopii erinomaisesti koulukerhojen käyttöön, sillä sen 43 cm x 43 cm lauta mahtuu mainiosti pienemmillekin pöydille tai pulpeteille.

Kaiken kaikkiaan tämän shakkisetin hinta vs. laatu -suhde on paras, mitä markkinoilta löytyy. Siksi se onkin paras valinta ensimmäiseksi shakkilaudaksi ihan kenelle tahansa!

Nappulasarja + lauta on 10 euroa (sis. ALV 24%). Postitettuihin paketteihin lisätään postituskulut.

Shakkikirja: 2000-luvun shakkistrategia

Shakkilinnan opettajan Mika Karttusen kirjoittama kirja (2015, 210 sivua) avaa shakkistrategian salat.

Takakannen teksti:Seitsenkertainen shakin Suomen mestari Mika Karttunen tuo shakkistrategian 2000-luvulle selkeällä ja havainnollistavalla tavalla. Kirjan opit perustuvat klassisen shakkistrategian tukipilareille, mutta niiden merkityksiä ja painotuksia on päivitetty kilpashakin nykytilan vaatimuksia vastaavaksi. Lähtökohtana on maailman kärjen yleisin pelaajatyyppi - dynaaminen asemapelaaja.

Kirjassa pureudutaan strategisten teemojen ytimeen selittämällä auki mestaripelejä ja antamalla esimerkkejä, kuinka pelaajan tulisi ajatella strategisia päätöksiä vaativissa tilanteissa. Havainnollistavat esimerkit, mielenkiintoiset mestaripelit ja jokaisen luvun lopussa oleva tehtäväosio strategisine kysymyksineen antavat mahdollisuuden nauttia shakin opiskelusta.

Karttusella on peliansioidensa lisäksi pitkä shakkipedagoginen tausta. Hän on opettanut sadoille koululaisille shakin säännöt, valmentanut Suomen huippujunioreita ja laatinut valmennusta ja opetusta varten tuhansia harjoitteita ja shakkitehtäviä. 2000-luvun shakkistrategia avaa strategian ytimen ainutlaatuisella tavalla sekä shakin opettajan että kilpapelaajan näkökulmasta.

Kirjan hinta on 20 euroa (sis. ALV 10%). Postitettuihin kirjoihin lisätään toimituskulut, jotka ovat 3 euroa.

Shakkikello, DGT 2010

DGT 2010 on erittäin laadukas shakkikello, jollaisilla pelataan myös monet kansainväliset shakkiturnaukset. Digikelloissa on eroja, eikä pelkkä hinta ole hyvä kriteeri ostopäätöstä tehdessä. DGT-kellonvalmistaja on hyvästä syystä maailman shakkiliitto FIDE:n hyväksymä, sillä se valmistaa luotettavia ja kestäviä shakkikelloja. Kun ostat kerralla DGT 2010 -kellon, niin sinun ei tarvitse katua ostopäätöstä jälkeenpäin.

DGT 2010 sisältää kaikki käytetyimmät pitkän pelin, nopean shakin ja pikashakin aika-asetukset sekä mahdollisuuden säätää itse manuaalisesti sopiva miettimisaika. DGT-shakkikelloa voi käyttää kätevästi myös muissa ajanmittausta vaativissa peleissä, sillä se sisältää kaikkiaan 36 erilaista aika-asetusta.

DGT 2010-shakkikellon hinta on 69 euroa (sis. ALV 24%). Mukaan tulee myös patterit.© Shakkilinna  |  info @ shakkilinna . fi